DESZ F5 drie punten rijker!

Auteur: Elma Visscher. Foto's: 2

Zondag 24 april | ​Zaterdag 16 april 2016, het is koud en het waait heel hard in Diever-Wapse. De supporters zoeken de kantine op terwijl de jongens van F5 warmdraaien. De kantine kijkt uit op het veld en het is heel verleidelijk om te blijven zitten maar we besluiten toch maar langs de lijn te gaan staan ;)

Om 9 uur wordt er afgetrapt en de eerste kans is direct voor DESZ. Ze mogen een corner nemen en Steyn maakt de 0-1! Vorige week werd er dik verloren, deze week ogen de jongens van DESZ een stuk feller. Julian geeft een mooie steekpass maar de verdedigers van Diever-Wapse blokken de aanval.

Boris probeert het met een afstandsschot maar heeft flinke tegenwind. Jorrit en Milan gaan vol in de aanval en Jorrit scoort, 0-2! DESZ houdt de vaart erin, Koen speelt langs de lijn naar Boris, Boris vindt Owen, Owen stuit op de keeper… Een nieuwe aanval slaagt wel, 0-3! En nog eens, 0-4 en 0-5! Dan moeten de verdedigers aan het werk. Evan zorgt dat de bal op de goeie helft blijft. Bjorn, de keeper van de eerste helft, heeft niet veel te doen. F5 blijft aanvallen en vlak voor rust scoort Milan de 0-6.

Na rust mag Steyn op goal en die moet gelijk aan de bak, dankzij een hele goede redding blijft het 0-6. DESZ staat weer op scherp, 0-7! En vlak daarna de 0-8 van Boris. Diever-Wapse heeft een peptalk gehad in de rust, Evan heeft het een stuk drukker achterin. Dan geeft Koen een mooie voorzet en Julian scoort, 0-9! Nog een aanval, Julian speelt de bal door het midden, Milan neemt hem mee, 0-10. En door! Owen schiet net naast. Bjorn mag het proberen, 0-11. De tijd zit er bijna op, nog één keer naar het doel, 0-12! Goed gevoetbald jongens, dit was een heel andere wedstrijd dan die van vorige week en jullie zijn weer drie punten rijker.