DESZ F4 zet de zegereeks voort ook in de competitie!

Auteur: Gerson Klaver.

Maandag 21 september | Om elf uur moet DESZ F4 aantreden in en tegen Staphorst het was een regenachtige zaterdag ochtend maar toen wij moesten beginnen was het droog en kwam de zon ook nog tevoorschijn.

Het was in de eerste helft éénrichting verkeer naar het doel van Staphorst en even later was het dan ook raak door een mooi afstandsschot links in de hoek van Marijn dus 0-1. Even later was het 2x Hugo die zijn eerste wedstrijd voor F4 speelde en dus direct twee keer het doel trof in de eerste helft en de 0-3 op het scorebord zet. Dit was tevens ook de ruststand.

De tweede helft had eigenlijk het zelfde spelbeeld als de eerste helft dus ook eenrichting verkeer en dus onze vervangede doelman Declan niet veel te doen had. We kregen een vrije trap op een meter of 10 van de goal en Bram ging achter de bal staan en schoot de bal hoog in het doel en bracht de stand op 0-4 en even later zette hij ook de 0-5 op het bord dus de wedstrijd was toen wel gespeeld waarna Hugo ook zijn derde van de dag maakt en de eind stand van 0-6 op het score bord zet en zo hebben wij de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen en volgende week staat de thuis wedstrijd tegen Havelte F2 op het programma aanvang 10:00 uur. Tot volgende week.