Nieuws

DESZ F4 wint van Emmeloord F3

Auteur: Dick Bijlsma.

Vrijdag 4 september | Woensdag 17:45 is het eindelijk zover ook de F4 mag zijn eerste wedstrijd gaan voetballen dus op naar Emmeloord! Eenmaal aangekomen staat iedereen te trappelen van ongeduld. En dan het fluitsignaal eindelijk mogen we beginnen.Thijs, Areon, Senna, Bram, Marijn, Cas en Jari mogen de spits afbijten.

En dat is nog wel even wennen zo'n eerste wedstrijd. Het begin was nog wel erg rommelig maar na een mooie aanval van DESZ scoort Jari de 0-1. Helaas is deze voorsprong van korte duur want Emmeloord komt al snel weer op gelijke hoogte. Na een paar mooie aanvallen van beide kanten en wissels aan onze kant van Declan, Meike en Vera beginnen we steeds beter te voetballen. En dan zit de eerste helft er op.

Rust!

Na een duidelijke uitleg van onze trainer Ronny mogen ze weer de wei in. En al snel is het 1-2 Bram schiet de bal zo langs de keeper. En voordat we er erg in hebben heeft Bram de 1-3 er ook al in liggen. Er wordt met vlagen heel mooi gevoetbald maar dan is plots de spanning weer terug 2-3. Helaas voor Emmeloord kunnen ze daar niet lang van genieten want Marijn maakt er 2-4 van. De 2-5 komt op naam van Declan die de bal ook al zo mooi inschiet. En om het feest compleet te maken schiet Bram de hattrick binnen 2-6 en dit is tevens de einduitslag.

En dan de penalties WAUW wat hebben wij ook een goede keeper zeg Thijs stopte alle penalties op 1 na... echt heel erg goed. Ik heb heerlijk genoten van dit team vanavond en heb heel veel zin om te beginnen aan de competitie. Het kan alleen nog maar beter worden!

Jullie hebben het goed gedaan F4 en tot zaterdag

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams