Nieuws

DESZ F4 wint met ruime cijfers van Tollebeek F3

Auteur: Dick Bijlsma.

Dinsdag 8 september | Zaterdagochtend tien uur. Iedereen heeft weer zin om een lekker potje te voetballen en wat is het dan toch fijn dat als het de hele nacht heeft geregend je als club kunstgras hebt. Dat is toch wel een luxe hoor.

andaag was het een dag van probeersels. Een aantal spelers hebben we eens even op een andere plek gezet en dat pakte soms best leuk uit. Meike stond vandaag voorin en mocht het eerste schot op de goal afvuren maar helaas de keeper tikte hem weg precies in de voeten van Bram baf 1-0. Het tweede doelpunt kwam voort uit een heel goed uitgespeeld 1-2-tje tussen Declan en Bram waarna Declan hem snoeihard de touwen in schoot. Vlak na de goal pegelt Bram ook de 3-0 binnen en loopt de score snel op. Senna die vandaag op het middenveld stond wilde ook graag zijn graantje meepikken en dacht wat Bram kan kan ik ook . Baf van veraf zo de goal in 4-0. Even later vanaf de zijlijn krult Senna de 5-0 ook binnen de palen. De ene goal is nog mooier dan de andere. Marijn laat zien dat hij ook heel hard kan schieten en knalt de bal keihard tegen het het 6-0.

En nu....nu is het rust....

Even bijkomen en de tactiek voor de tweede helft bespreken.

De tweede helft begint zoals de eerste eindigde Bram opent de score met een beken bal in de hoek 7-0. En met een hele grote glimlach legt Bram de 8-0 er ook in. Senna vermaakt zich prima op het middenveld en pegelt de 9-0 binnen. En na een paar hele mooie kansen van Vera ,Cas en Jari schiet Declan de 10-0 binnen. Met nog een paar minuten op de klok schuift Senna de 11-0 binnen en geeft daarna ook nog de voorzet op Declan voor de 12 -0.

Thijs onze keeper kon na de wedstrijd ook eindelijk aan het werk penalties.....en alweer laat hij er maar 1 door wat kan die jongen keepen zeg!

Nu hebben we even rust en mogen we de 19e september onze eerste competitiewedstrijd spelen. Ik kan niet wachten :-)

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams