Nieuws

​DESZ F4 strijdend ten onder bij de nummer 2

Auteur: Agnes Benne.

Zondag 7 juni | Het is maandag 1 juni 17.15 u wanneer de spelers en ouders zich verzamelen op de parkeerplaats om dan naar Elsloo te vertrekken, om tegen Trinitas F1 te voetballen. Na een lange toeristische route komen we eindelijk aan bij het voetbalveld. Iedereen kleed zich om en loopt wat warm, een bal is niet mee dus overspelen zit er even niet in. Dan is er toch een bal om even in te trappen en al snel moeten de spelers op het veld verschijnen. Iedereen staat klaar en dan klinkt het fluitsignaal, we gaan beginnen.

Het is gelijk al een spannende strijd. We beginnen moeizaam. Trinitas komt aan de bal en een schot op het doel gaat ruim over. De tegen partij krijgt meer grip op de wedstrijd maar toch komen we terug met een kans, helaas wordt dit niet afgerond. We blijven druk zetten en krijgen een corner. Dan krijgt de tegenstander weer een kans met een schot op het doel, maar deze wordt goed gestopt door de keeper.

Eén van ons wordt getackeld, er had een vrije trap gegeven moeten worden maar de scheids reageert niet, en laat door voetballen. Hierdoor breken we uit en komen voor het doel, maar helaas daar is weer de keeper. Weer wordt het gevaarlijk bij ons doel, maar we blijven verdedigen en kunnen weer in de aanval. Deze gaat lekker en op dat moment klinkt het fluitje het is rust. De stand is nog steeds 0-0.

Na de ranja en koffie gaan we weer verder er volgt gelijk een schot op ons doel.....gelukkig die gaat over. We blijven verdedigen en krijgen een vrije trap tegen......helaas 1-0. We verzwakken en dan volgt een schot van de aanvaller en......
2-0. We gaan weer in de aanval met een corner voor ons. Er wordt flink gestreden om de bal, de kans op een afstandsschot blijft uit (oorzaak de scheids stond ervoor), gevolg een te zwakke bal die gestopt wordt door de keeper.

Het blijft over en weer gaan om aan de bal te komen en dan volgt uit een ongelukkig moment de 3-0. Wat we ook proberen de bal mag er echt niet in. Dan klinkt het fluitsignaal, het is afgelopen. Helaas hebben we de zege reeks niet door kunnen zetten.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams