Nieuws

DESZ F4 schiet er op los

Auteur: Dick Bijlsma.

Donderdag 17 maart | Zaterdag 12 Maart. De dag dat we met de F4 naar Willemsoord mogen vertrekken om te proberen de plaatselijke F1 van de 3 punten af te houden. Na een lekkere warming-up gaan we beginnen.De wedstrijd begint een beetje moeizaam want nog niet iedereen is helemaal wakker.

Maar dan ziet Bram Jari vrij voor de goal lopen en geeft de bal snel voor BAM 0-1. Hier was Willemsoord niet echt blij mee en ging ook vol in de aanval en af en toe werden ze ook echt gevaarlijk. Maar Senna en Vera verdedigden goed en kwamen ze er toch door dan stond Thijs er ook nog. Na een mooi overspel van desz scoorde Jari de tweede goal. Willemsoord ging nu nog fanatieker voetballen en ze kwamen een paar keer gevaarlijk voor de goal maar gelukkig hield Thijs de nul. De derde goal viel na een mooie aanval van Bram en Jari waarbij Bram een mooie bal zo bij Jari in de voeten speelde 0-3. Met het zonnetje lekker in de rug kon dit wel eens een hele mooie dag gaan worden. En ja hoor Cas en Meike zetten met een mooi overspel Jari op scherp en......BAM 0-4. En dan moet de tweede helft nog beginnen.

In de tweede helft na een paar wissels en positie veranderingen blijkt dat de F4 er nog veel zin in heeft. Declan en Marijn zetten samen een hele mooie aanval op waarna Declan de bal breed op Marijn legt en die tikt de 0-5 binnen. Desz is op stoom en wordt sterker en sterker en walst over Willemsoord heen. De ene actie is nog mooier dan de andere en dan duikt Cas plotseling achter zijn verdediging weg en met een mooie rush stoomt hij op de goal af met Marijn naast hem maar helaas.... mis. Direct daarna verovert Cas de bal weer en deze keer mist hij niet 0-6.
Wauw kan het nog mooier worden allemaal? Ja hoor dat kan want wij hebben allemaal top voetballers bij de F4. Alweer een aanval van desz en wat voor een . Na een prachtige aanval van achteruit kwam desz met tikki takki voetbal snel op de goal afstomen en BAM 0-7 en een hele grote glimlach op het gezicht van Marijn. Senna die normaal achterin staat mocht nu een keer voorin voetballen en ook dat is geen probleem voor hem want met een mooie voorzet over de verdediging heen maakt Jari er 0-8 van. En nog is het geen tijd en dat had Marijn ook door en die schiet de bal keihard op de keeper af zo de korte hoek in 0-9 en toen vond de scheidsrechter het wel genoeg. Einde wedstrijd.

Wat een mooie zaterdagochtend was dit weer,een dikke overwinning, eerste in de stand , twee prachtige hattrick's en een geweldige prestatie van het hele team.

GA ZO DOOR F4 ! ! !


Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams