DESZ F4 maatje te groot voor Wolvega F5

Auteur: Herman Smeijers.

Dinsdag 17 maart | Met afgelopen week mooi lenteweer, was het afgelopen nog knap koud aan de zijlijn. Wolvega had er een uurtje reizen opzitten en stonden in de mooie paarse tenues er klaar voor.

Aan het begin van de wedstrijd was het nog even aftasten, maar toen raakte DESZ F4 op stoom: Anouk van Wendel met een rolletje in de 5e min 1-0. Een minuutje later soortgelijke goal ook door Anouk van Wendel 2-0. Afstandsschot door Wessel 3-0. Anouk van Wendel met een solotje 4-0. Met een boog over de keeper Wessel 5-0. Anouk Fakkert 6-0 en net voor de rust schiet Bram de 7-0 binnen. Ryan heeft als keeper helemaal niets te doen gehad.

Na rust pakt Anouk Fakkert weer de draad op 8-O. Na een mooie combinatie over rechts met Rick tikt Bram de 9-0 binnen. De 10-0 is een streep van Wessel 10-0. Tot slot tikt Bram de 11-0 binnen. Ook Rosalieke had als keepster de 2de helft niets te doen gehad. Verdedigend is DESZ F4 niet in de problemen geweest. De ouders van Wolvega hadden een goede analyse door te zeggen dat DESZ F4 een maatje te groot was.

De afsluitende penalties leverde voor de keeper van Wolvega nog een goed leermoment op: Altijd met de ogen naar de bal, dan zie je hem het beste aankomen!

Vogende week zaterdag uit naar Uffelte F2.