DESZ F3 en Staphorst F2 houden elkaar in evenwicht

Auteur: Een trouwe supporter.

Woensdag 4 maart | Het was een heerlijke zonnige dag voor een lekker potje voetbal. Het weer stimuleerde, want de jongens begonnen direct heel fanatiek.

Al na een paar minuten mag Bart een corner nemen. Helaas wordt die niet benut. Gijs krijgt kort erna mooi de bal toegespeeld, maar wordt tegengehouden door de verdediging. Ze komen veel voor het doel, maar ook de verdediging van Staphorst staat goed. Maar onze achterhoede doet het heel goed. Justin Dekker, Xavier en Justin Bols vormen een sterk team en houden het doel mooi schoon de eerste helft.

Halverwege de eerste helft ontsnapt Justin Schokkebroek aan de verdediging en scoort een mooi doelpunt. Het staat nu 1-0. Vervolgens dringt Staphorst aan en krijgt een grote kans om gelijk te maken, echter uit de uitbraak scoort Bram de 2-0.

DESZ is na de rust iets minder geconcentreerd en daar kan de tegenstander van profiteren. 10 Minuten in de tweede helft weet Staphorst een doelpunt te maken en heeft weer aansluiting. Staphorst zet door en blijft DESZ onder druk zetten en dat zorgt voor de gelijkmaker halverwege de tweede helft.

Na de gelijkmaker weten we ons weer te herpakken en gaat de wedstrijd op en neer. In de laatste minuten komt Gijs nog gevaarlijk voor het doel, maar de keeper van Staphorst was goed en stopte het schot.

De eindstand van deze wedstrijd blijft 2-2.