Nieuws

DESZ F3 eenvoudig langs CVVO F3

Auteur: Herman Smeijers.

Dinsdag 8 november | In de mistige morgen van 5 november staan de gemengde teams van DESZ jeugd onder 9 -3 tegen CVVO Lemmer jeugd onder 9 - 3 over elkaar. CVVO is met 10 meisjes en jongens gekomen, daarom starten we deze wedstrijd met 8 tegen 8. Op deze wijze komt iedereen lekker aan voetballen toe. Goed opgelost!

Naar een koude start is het al vlug 1-0. De keeper van CVVO rolt de bal in de voeten van Owen die schiet de bal eenvoudig naast de keeper 1-0. Na een schot op goal door Boris schampt Koen hem nog met het hoofd 2-0. Na schitterend combinatiespel is het Milan die hem cool met zijn linker binnentikt 3-0. In een scrimmage krijgt Owen de bal voor de voeten, die simpel 4-0 scoort.

Dan na rust is het even Julian-time. Met 3 afstandschoten op rij, weet hij steeds van grotere afstand 3 keer het doel te treffen. CVVO komt er eigenlijjk niet meer uit. Nu wil graag iedereen scoren. Zelfs onze klasse keeper Steyn gaat nu mee naar voren, Niels wordt wat onwennig in de spits geposteerd en Evan gaat zelfs slalommend door de verdediging van CVVO heen. Doelpunten vallen er echter niet.

De coach van CVVO moedigt de spelers fanatiek aan om naar voren te gaan. Het mag niet baten. Milan tikt de 8-0 binnen. Koen met een tip-in de 9-0. Isa die de hele wedstrijd al op een goaltje zat te loeren, schiet, na wederom mooi combinatie, super strak de 10-0 binnen. Het laatste doelpunt is voor Koen 11-0.

Na de zware wedstrijd van Urk vorige week, nu een eenvoudige overwinning. Aankomende zaterdag tegen Creil, een tegenstander uit het linkerrijtje, dat is weer andere koek!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams