DESZ F3 boekt eerste overwinning

Auteur: Christiaan Akkerman.

Zondag 15 november | Zaterdag 7 november begonnen de voetballertjes van F3 vol goede moed aan de wedstrijd tegen Wolvega. Na alle verloren wedstrijden zou het mooi zijn om deze tot een goede afloop te brengen.

Pieter was jarig geweest en wilde maar 1 cadeau : een overwinning. Zouden de voetballertjes dit cadeau kunnen geven?Wat verschuivingen hebben er plaats gevonden. Sylvan is ziek en Fabian gaat deze wedstrijd keepen. Jan gaat het veld in als verdediger.

Ze beginnen goed. Direct een mooi schot van Jack die helaas naast ging. Ze blijven goed voetballen waardoor Desiree een supermooie goal maakt. De 1e 10 minuten wordt vooral gevoetbald voor de goal van Wolvega. Waardoor Cas de mogelijkheid krijgt te scoren en dit ook doet 2-0. En ze gaan door na een mooie voorzet van Jan schiet Jack hem in de goal 3-0. Vlak daarna gevolgd door een super mooi doelpunt van Luka. De rust is in zicht. Net voor rust scoort Wolvega de 4-1.

2e helft

Na de rust heeft Wolvega een peptalk gehad want ze gaan goed voetballen waardoor direct na rust de 4-2 binnenvalt. DESZ wordt wakker geschud en dachten dit gaan we niet verliezen. Na een mooie aanval en voorzet van Desiree scoort Cas de 5-2 binnen.

Wolvega wordt sterker en veroveren vaker de bal dan in de 1e helft. Na een mooie voorzet van Wolvega schiet Jay helaas in eigen doel. De reactie van DESZ was gelijk goed te voelen door een mooi doelpunt van Desiree 6-3. DESZ blijft goed voetballen en vervolgens maakte Jack nog 2 mooie doelpunten.

8-3 eindstand, wat waren ze blij en zo konden ze Pieter zijn welverdiende cadeau geven.