DESZ F2 wint van Olde Veste´54 F4

Auteur: Liesbeth Kerssies. Foto's: 2

Maandag 14 september | Deze zaterdag missen we 2 spelers; Jari kan niet en Quinten is de vorige wedstrijd geblesseerd geraakt, hij moet de komende weken rust houden, maar is wel aanwezig voor support.

10.00 uur Bart, Bas, Bram, Boaz, Jayden, Justin B, Justin D en Leroy hebben er zin in. Trainer Wilco en Leider Martin coachen vanaf de zijlijn. Er wordt mooi overgespeeld en er komen kansen… Bart is het die de 1-0 binnenschiet. Wederom na mooi samenspel staat Boaz vrij voor de keeper maar weet niet te scoren. Bram scoort niet veel later de 2-0. Af en toe zijn er kansen voor Olde Veste, maar Justin Dekker staat zijn mannetje in de goal. Uiteindelijk weten ze toch de 2-1 binnen te tikken. Bart en Boaz wederom in scoringspositie maar nee, rust, stand 2-1.

De 2e helft begint Olde Veste sterk en scoort de 2-2. Gelukkig blijft F2 goed voetballen en er zijn wederom kansen genoeg. Leroy scoort de 3-2, Bart de 4-2 en Bram de 5-2. Jayden, Bas en Justin Bols houden de boel goed dicht achterin en spelen goed samen, waardoor er prachtige combinaties zijn met Leroy, Boaz, Bram en Bart op t middenveld en voorin. Helemaal op t eind is er miscommunicatie achterin waardoor er in eigen doel wordt geschoten 5-3. Het publiek heeft volop genoten en ziet deze ploeg groeien; op naar Meppel, waar MSC F2 volgende week wacht.