DESZ F2 verliest van de koploper

Auteur: Mariska Veldhuizen.

Dinsdag 19 april | Zaterdag 16 april 10.00 uur we gaan beginnen. We spelen vandaag tegen de koploper. Wat een wind staat er. De jongens hebben er zichtbaar last van. In de 3de minuut komt WIJC dan ook op 0-1.

De jongens van DESZ vechten elk duel uit en het blijft wat spel betreft lang in evenwicht. Net voor rust komt Jari alleen door en schiet op doel. Helaas een windvlaag en de bal vliegt net naast. Rust 0-1.

Na de peptalk beginnen de jongens weer. Quinten schiet op doel maar helaas voor DESZ pakt de keeper de bal goed. Na wat knappe reddingen van Justin Dekker kan hij toch de 0-2 niet voorkomen. De jongens blijven vechten als leeuwen. Nog wat schoten op het doel van Quinten , Justin Bols en Jari maar helaas de bal mag er gewoon niet in. Ook de tegenstander krijgt nog wat kansen maar door goed en sterk verdedigend werk van Jayden, Bas en Justin bols blijft de 0-3 uit.