DESZ F2 hard onderuit

Auteur: Henk Nieborg.

Maandag 25 april | ​Een mooie zaterdag morgen, de zon schijnt weer voor een mooie wedstrijd. Helaas was Jari door een blessure afwezig. Om 09:00 was de aftrap, de teams waren aan elkaar gewaagd en na 8 min was het eerste schot op doel van DESZ, deze was van Bram. Na 13 min een schot op doel van Rouveen maar deze werd gered door Justin D.

De wedstrijd bleef op en neer gaan tot dat Rouveen via een hoekschop op een 1-0 voorsprong kwam dit was wel een heel mooi doelpunt. Inmiddels was meester Ronald ook komen kijken en moedigde de jongens van DESZ aan.

RUST.

De rust was waarschijnlijk te lang voor de boys want de tweede helft was heel anders dan de eerste helft. Het regende doelpunten maar helaas allemaal voor Rouveen. Na 21 min 2-0 en na 24 min 3-0 allemaal uit hoekschoppen hier kan dus een oefening voor gemaakt worden want dit ging te makkelijk. Maar Rouveen rook bloed en scoorde er lustig op los.

Na 27 min 4-0, na 30 min 5-0, na 32 min 6-0, na 34 min 7-0, na 35 min 8-0, na 37 min 9-0. De jongens bleven wel knokken maar er viel niets te halen voor DESZ. De scheids fluit af en er moesten nog pengels genomen worden. Hierna was het douchen en uithuilen en op naar de volgende wedstrijd tegen FC Meppel thuis. Hopen dat de jongens dan de drie punten kunnen pakken en dat jari weer hersteld is van zijn blessure.