DESZ F1 wint gemakkelijk van MSC F1

Auteur: Esther Horst.

Vrijdag 13 maart | Op weg naar Meppel om 9:20 uur. Vandaag echt voetbal met charme op een mooie grasmat. Dit geeft zichtbare plekken op de kleding zo heeft diegene die de kleding wast ook weer echt een voldaan gevoel als ’t weer schoon is.

Er wordt ff getraind en heerlijk rondgespeeld. De trainers overleggen hoe ze deze week de tegenstander te slim af kunnen zijn.

1e helft
DESZ trapt af met Annelie en Sem, er is goed overspel en er wordt op hoog tempo gespeeld. De eerste hoekschop door Annelie heeft jammer genoeg geen vervolg. Er word door beide teams goed overgespeeld en er zijn leuke acties, maar het leidt voorlopig tot niets. Na 10 minuten volgt de eerste wissel, Gijs (verdediger) komt erin voor Jorick, hij mag even gaan uitrusten.

Na 13 minuten speelt Kyan de bal vanaf de zijkant naar Janick en…. hij scoort 0-1 voor DESZ. Al snel volgt de 0-2 door Bjardney die de bal er prachtig in gelegd in de 15de minuut. Daarna volgt de volgende wissel, Annelie en Jorrit mogen erin en Kyan en Janick mogen even uitrusten. Maar het team wil graag nog meer doelpunten en Sem maakt de 0-3 in de 18de minuut. En dan mogen de kids rustig genieten van hun korte pauze, met een mooie voorsprong van 0-3!!

2e helft
We starten met dezelfde opstelling. MSC mag een vrije trap nemen, maar onze top keeper Martijn houdt hem goed tegen en voorkomt de eerste tegendoelpunt hiermee. Daarna volgen er weer een aantal kansen voor DESZ, helaas zonder resultaat. Maar dan in de 23e minuut krijgt MSC toch een kans om te scooren en komt de stand op 1-3, Martijn had hem bijna.

Daarna volgen er 2 hoekschoppen, de 1ste hoekschop door Bjardney gaat helaas mis en de 2de hoekschop door Marc wordt mooi afgemaakt door Bjardney, 1-4. Na uittrap Sem in de 35de minuut volgt 1-5. Kyan maakt een minuut later 1-6 en Annelie maakt de eindstand tot een super resultaat van 1-7. Martijn maakt dit doelpunten saldo definitief door in de 40ste minuut de laatste aanval van de tegenpartij te blokken.

Uitslag 1-7. Top gedaan jongens.