Nieuws

DESZ F1 wint eerste (oefen)wedstrijd van nieuwe jaar

Bekijk alle foto's!
Auteur: Paulien Weebers. Foto's: 50

Maandag 18 januari | Bij een temperatuur van rond het vriespunt en een gevoelstemperatuur die nog veel lager ligt is het F1 die vanmorgen moet aantreden tegen hoofdklasser IJVV F1. Weliswaar een oefenwedstijd maar iedere wedstrijd wordt door onze mannen en dame zeer serieus genomen.

F1 heeft na de winterstop afscheid moeten nemen van "Il pistola" Marc Horst die gaat schitteren in de E's, daarvoor in de plaats verwelkomen we voorlopig Hugo en Bart!

Gewapend in thermoleggings, handschoenen en met een zijlijn vol toeschouwers (zo leuk is dus het spel van F1) trappen ze om 10u af. Maar niet voordat Sem Boerhof iedereen op een professionele manier toe roept of het duidelijk is wat van een ieder wordt verwacht (top hoor Sem!). Al direct wordt duidelijk dat wat ze het eerste gedeelte van het seizoen hebben geleerd, er goed ingebakken zit. Het spel lijkt niet alleen aan alle kanten degelijk in elkaar te zitten, het zit 't ook. Passes die aankomen, goed overspelen, hard werken voor elkaar, verdedigen zoals het hoort…..ondanks de kou is het weer een genot om naar te kijken. Dat deze manier van voetballen vaak beloond wordt mag ook vandaag wel weer blijken. Er kan wederom een overwinning bij de prestaties van F1 worden bijgeschreven. Er wordt met maar liefst 4-1 gewonnen van deze hoofdklasser. Overigens moet gezegd worden dat Hugo en Bart vandaag prima hebben meegedraaid in dit hechte team, klasse!

Volgende week wederom een oefenpot tegen (ook een hoofdklasser) WVF F1. Daarna denderen deze toppers door in de zaal waar ondertussen ook nog even een competitie afgewerkt moet worden. Met, tot nu toe, 1 gelijkspel en de rest winst moge duidelijk zijn dat F1 wel erg lekker bezig is!!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams