Nieuws

DESZ F1 houdt zich goed staande op fysiek toernooi

Bekijk alle foto's!
Auteur: Paulien Weebers. Foto's: 6

Dinsdag 1 maart | Het ene verslag van F1 is nog niet op de site van DESZ geplaatst of het volgende rolt alweer van de pers. Ook in de voorjaarsvakantie zit F1 niet stil want vandaag verzamelden de spelers met de nodige aanhang om 7.30u (!!!!) om af te reizen naar sportcampus De Pelikaan in Zwolle voor een boardingtoernooi.

Bij aankomst wachten wat minder deelnemers dan verwacht. Hierdoor zijn er geen aparte E en F poules maar wordt er 1 poule geformeerd waarbij alleen onze spelers van de F klasse zijn en dus moeten aantreden tegen de E's van verschillende clubs uit Zwolle en omstreken. De eerste wedstrijd wordt helaas dik verloren maar later zal blijken dat onze F1 moet wennen aan deze vorm van voetbal en vooral de fysieke krachten van de tegenstanders. Toch wordt er iedere wedstrijd beter gespeeld en vooral lekker hard gewerkt om wat doelpuntjes te maken. En dat lukt prima, zo goed dat er zelfs af en toe wordt gewonnen.

Aan het einde van de ochtend wordt de balans opgemaakt en mag F1 door naar de kruisfinales en spelen ze hun laatste wedstrijd uiteindelijk nog voor de 3e of vierde plaats. Helaas wordt deze wedstrijd na een achterstand van 4-0 uiteindelijk nipt verloren met 4-3!!! DESZ F1 heeft deze ochtend wederom keihard gewerkt en veel geleerd van het fysieke geweld wat een aantal spelers volgend seizoen staat te wachten in de E's. Komende week zal F1 even genieten van een welverdiende vakantie zodat ze volgende week de training weer fris en fruitig kunnen hervatten om vervolgens op 12 maart de competitie te starten met een uitwedstrijd tegen MSC F2.

Wij hopen u allen daar weer te zien!!!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams