Nieuws

DESZ F1 door in de beker na winst op Urk

Auteur: Marjan Rosloot .

Dinsdag 8 september | Zaterdagochtend stortregende het, maar dat was geen reden om de wedstrijd niet door te laten gaan. Het veld was in goede conditie en de jongens en het meisje waren er weer helemaal klaar voor, iets voor negen werd er dan ook afgetrapt.

DESZ ging volop in de aanval, Imre had een mooie kans net mis, de corner van Sem was helaas niet succesvol en zo ging het de eerste 15 minuten. DESZ was volop op jacht naar een goal. Urk kwam af en toe aan de bal maar echt gevaarlijk waren ze niet, het middenveld was alert en veroverde de bal zo weer terug. Dan eindelijk is er de eerste goal van Mark. Al snel volgt Joey met de 2-0.

In de rust wordt het eindelijk droog, Anouk en Koen beginnen als reserve.
Na een mooie trap van Sem B. vanuit de goal, bereikt de bal Joey en die schiet de bal achter de keeper 3-0. Ze blijven goed overspelen alleen krijgen ze de bal er niet in, Urk probeert het een paar keer, maar echt veel naam mag dit niet hebben. En als ze een keer schieten op de goal dan is Sem scherp. Imre scoort de 4-0, en inmiddels regent het weer. Huub en Milan zijn vervangen door Koen en Anouk en ze houden de druk goed op de goal van Urk. Wat uiteindelijk resulteert in de 5-0 door Joey en de 6-0 via een mooi afstandsschot van Mark.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams