DESZ F1 boekt ruime zege

Auteur: Een trotse leider. Foto's: 5

Dinsdag 8 december | ​Op een winderige en koude zaterdagmorgen begonnen we aan de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen MSC F1. Er moest gewonnen worden want dan hadden we nog kans op de Titel!

Vol verwachting begonnen we aan de wedstrijd, maar al gauw bleek het nog niet te gaan zoals wij hadden verwacht! Er werd niet gecombineerd maar wel hard gewerkt en hadden veel druk op het doel van MSC, met veel corners maar werden allen gemist. Ook MSC probeerde met counters de DESZ-verdediging onder druk te zetten maar door goed verdedigen van Anouk en Milan blijft het 0-0.

En ja hoor, dan eindelijk is de ban gebroken, door een onderschepping van Anouk in de 17e minuut is het dan raak! Via Anouk en Marc komt de bal voor de voeten van Coen en die haalt verwoestend uit met links, 0-1!! Al snel volgt de 0-2 in de 19e minuut, door een onderschepping van Sem V komt de bal bij DESZ en 3 spelers gaan alleen op de doelman van MSC af en Marc haalt uit, 0-2! Zo eindigde de 1e helft toch nog op een 0-2 voorsprong.

De 2e helft begint voortvaardig, als in de 2e minuut Imre een goeie kans mist. Al snel daarna volgt doelpunt nummer 3!! In de 3e minuut zet Joey met een goede actie Coen alleen voor de keeper en haalt weer met z'n sterke linkerbeen uit, bammm 0-3.

DESZ blijft maar aanvallen met goed gecombineerd voetbal en dat resulteert al snel werr in een doelpunt maar eerst was er nog een goede redding van onze doelman Sem B. die niet veel te doen had en het ook erg koud had. De 0-4 in de 12e minuut kwam door goed voetbal over de rechterkant en werd afgerond door Marc.

Daarna hadden we nog even een mooi moment van Imre en Milan (om warm van te worden), tikkie takkie, het leek wel Barcelona op de vierkante meter! Al snel volgt de 0-5 van Joey. In de 15e minuut krijgt hij de bal van Sem V en gaat alleen op het doel en met zijn chocoladebeen (links) schiet hij de bal via een speler van MSC in de netten.

MSC probeert nog wel een doelpunt te maken maar DESZ blijft achterin zeer geconcentreerd, want willen graag de 0 houden. Met de laatste 5 minuten wordt Anouk naar voren gestuurd om haar ook een doelpunt te laten maken, maar helaas wordt haar goede wedstrijd niet beloond.

En toen kwam er in de 16e minuut nog een heel mooi moment van Imre. Hij krijgt de bal van Huub en komt tussen 3 man van MSC te staan en met een sublieme actie zet hij ze te kijk en staat hij alleen voor de keeper en rond daarna fantastisch af! 0-6! Einde wedstrijd.

Snel douchen en op naar de patat, want dat hadden de trainers en leiders beloofd!