DESZ F1 boekt ruime overwinning op Staphorst F1

Auteur: Esther van Marle.

Maandag 16 november | Zaterdag 14 november speelden de jongens en meisje van DESZ F1 thuis tegen Staphorst F1.

Rond negen uur gaat het startsignaal en al snel scoort Joey de 1-0, 2-0 en de 3-0 een loepzuivere hattrick. Er wordt goed overgespeeld, Marc krijgt een kans maar mist. De tegenpartij komt aan de bal en schiet, maar daar hebben we onze keeper Sem B, die de bal netjes tegenhoudt. DESZ is weer aan de bal en Marc maakt een mooi doelpunt met een mooie voorzet van Huub 4-0.De tegenpartij is aan de bal en daar hebben we Anouk die de bal weet af te pakken! Marc schiet maar schiet naast. Milan neemt een hoekschop maar er wordt geen doelpunt gemaakt. Sem V. krijgt een vrije trap en hij zit 5-0! Even later werd er hands gemaakt door de verdediger van Staphorst, Sem V. neemt de penalty en scoort, 6-0!

2e helft
Na een aantal minuten is het tijd voor de tweede helft. Imre krijgt een mooie kans maar mist, Huub schiet maar mist ook. Marc is aan de bal en scoort de 7-0, DESZ krijgt een aantal kansen maar maar deze ballen verdwijnen naast en over de goal. De tegenpartij probeert het wel maar DESZ is sterker. Sem V. Is aan de bal en heeft een mooie actie en schiet naar Joey, Joey scoort (8-0). Coen schiet goed over naar Huub en Huub naar Milan maar hij schiet op de lat. Daarna is Joey aan de bal en scoort de 9-0, dit is tevens de eindstand.

Ze hebben goed als team gespeeld en hard gewerkt.