DESZ F1 begint de competitie met een driepunter

Auteur: Karin Boerhof.

Maandag 14 september | Zaterdagmorgen 9.00 uur de eerste competitiewedstrijd van F1 tegen Alcides. Na 5 minuten kreeg DESZ een corner die genomen werd door Sem en kon Joey de bal in het doel koppen 1-0. Toen er een mooie voorzet kwam op Imre kwam hij vrij op de keeper af en maakte koelbloedig de 2-0. De wedstrijd was goed begonnen maar daarna werd het niveau al snel wat minder en kreeg Alcides een kans om te scoren wat ook gebeurde, 2-1. Tijd om even te gaan rusten en voor de trainers even een momentje om de puntjes op de i te zetten.

Na de rust werd het 2-2 en begon het team wakker te worden, dit mocht niet gebeuren. Mark kon een goede bal op Joey geven en schoot de bal mooi over de keeper heen 3-2. Vlak daarna loopt Huub op snelheid een paar spelers voorbij en word het 4-2. En een paar minuten later word het dan 5-2 wat ook tevens de einduitslag van vandaag is.

Het was geen super wedstrijd maar we zijn blij met de 3 punten die in de Sluus blijven!!!