DESZ E5G scoort nog twee keer in verloren wedstrijd

Auteur: José Kuiken.

Dinsdag 1 september | De 2e keer voor dit nieuwe team om samen een wedstrijd te spelen. Justin, Samet, Gijs, Chiel, Anouk, Rian, Wessel en Roselieke hebben er zin in.

Na wat kleine kansen over en weer maakt Steenwijkerwold het eerste doelpunt na 5 minuten. DESZ moet nog even wennen aan dit nieuwe team en iedereen moet zijn plekje nog even vinden. De 2-0 volgt daardoor een aantal minuten later. DESZ laat de moed niet zakken en probeert een aanval, maar helaas scoort de tegenpartij voor de derde keer.
Er wordt goed verdedigd, maar ze scoren toch ook het vierde punt. Het vijfde, zesde en zevende doelpunt volgen niet lang daarna. De aanvallers van Steenwijkerwold komen met meerdere tegelijk opzetten en daardoor gaat ook het achtste doelpunt erin. Justin staat ontzettend goed te keepen en voorkomt erger. Toch gaat ook nummer negen er net voor de rust nog in.

DeESZ doet goed zijn best en houd de stand nog een tijdje hetzelfde, maar na 10 minuten gaat toch echt doelpunt nummer 10 erin. De tegenpartij blijkt de F1 van vorig jaar te zijn. Erg goed op elkaar ingespeeld dus, tegen ons nieuwe zevental valt dit nog niet mee. Justin heeft weer een mooie redding en door gaan we weer. DESZ blijft doorgaan en na een aanval volgt een corner, helaas werkt de bal niet mee en gaat hij er niet in.
Aan de overkant echter wel en de 11-0 staat op het bord. Daarna is het voor Steenwijkerwold een doelpuntrijk moment want doelpunt twaalf tot en met zeventien volgen elkaar snel op. Dan vind DESZ het genoeg en komt het moment voor ons. Gijs red de eer in de slotfase en scoort vanuit een mooie trap op doel, 17-1. Dit smaakt naar meer en Chiel gaat ook op jacht. Net voordat er afgefloten wordt scoort hij nog en eindigt deze wedstrijd in een 17-2 verlies maar met een mooi eind. Op naar de volgende wedstrijd!!