DESZ E5G onderuit tegen Alcides E7

Auteur: Peter Krabbe. Foto's: 2

Maandag 6 april | ​Na een winderige week was de rust wedergekeerd op Sportpark De Cingellanden. En zonnetje was aanwezig tijdens het opwarmen van de spieren van de dames van E5G. Trainers en leider waren druk in de weer om de dames op scherp te krijgen voor de wedstrijd tegen Alcides.

Iets over 9.00 ving de wedstrijd aan die onder leiding stond van Sven Vinke. DESZ begon gretig aan de wedstrijd en er waren vele mogelijkheden om de defensie van Alcides te breken. Telkens mislukten de pogingen. Scherpte was hiervan 1 van de oorzaken. Helaas geen doelpunten in de eerste helft.

Dus vol goede moed de tweede helft in. DESZ moest punten halen om in ieder geval in de buurt van Alcides te blijven op de ranglijst. Er werd gestreden. Er werd goed gevoetbald, maar ook nu bleven doelpunten uit. Jammer dat de tegenpartij dan wel scoort. Helaas bleef het niet bij 1 tegendoelpunt. Er werd door DESZ gevochten maar wederom strandden de kansen op de aansluitingstreffer. Alcides begon er rustig op los te tikken en uiteindelijk werd er 4x gescoord.

DESZ - Alcides eindigde helaas voor ons in een 0-4 nederlaag. Kop omhoog en kijken naar de volgende wedstrijd.