DESZ E5G komt niet verder dan een gelijkspel

Auteur: Jose Kuiken.

Woensdag 14 oktober | We begonnen enthousiast op een nog nat grasveld met een wat waterig zonnetje.

Er word goed over gespeeld en het spel gaat over en weer. Ook de tegenstander speelt leuk over. Zij krijgen twee keer een corner. Er wordt gelukkig niet gescoord.
Wij hebben kort daarna ook een corner maar scoren ook niet. Chiel krijgt een mooie kans voor open doel maar schiet helaas op de paal. Direct volgt een aanval aan de overkant en de corner die daarop volgt gaat er wel in. 1-0.
Desz krijgt een vrije trap waardoor er een aanval komt. Deze wordt goed verdedigd door de tegenpartij. Het spel gaat leuk heen en weer.

Na een mooie aanval scoort Samet de 1-1. De stand is echter maar van korte duur. De tegenpartij scoort direct daarna de 2-1. Nu DESZ weer, we mogen ons eerst nog even opladen met een bekertje limonade in de rust. Na de rust gaan we weer met nieuwe energie van start.
Er wordt leuk over gespeeld en iedereen doet goed mee. Wessel schiet van grote afstand maar mist net. Na goed overspelen hebben we een corner die Samet neemt en door Gijs mooi ingeschoten word. Wederom volgt na ons doelpunt een aanval van de tegenpartij met een corner. Deze gaat er gelukkig niet in. Na veel over en weer spel eindigt de wedstrijd is een mooie 2-2 eindstand.