Nieuws

DESZ E5G actief in de zaal

Auteur: José Kuiken.

Zondag 1 februari | De meiden begonnen vol goede moed aan de eerste wedstrijd en hadden er zin in. Helaas had de tegenstander meer geluk en scoorde 1-0. Aan het eind van de wedstrijd kwam er nog een mooie kans voor Brit Boerhof, die werd geblocked en daarna voor Annelien maar ze schoot net naast.

2e wedstrijd is een wedstrijd van DESZ onderling. Ali (E4) scoort 1-0 na 4 min. DESZ E4 blijft aanvallen, maar verdediging van E5 doet goed haar best. Helaas is het 5 min later toch weer raak en scoort Sander de 2-0. Vrij snel daarna scoort Jørn de 3e. E5 laat de moed niet zakken en blijft goed werken. Maar Jørn scoort ook nog een 4e punt. Jammer voor ons want we hebben weer goed ons best gedaan.

Laatste wedstrijd:
Weer hebben we er zin in, dit keer met Brit Schipper op doel en Angelina in het veld. Ze beginnen mooi en er wordt overgespeeld. Er komt een kleine kans, maar die wordt niet benut. De tegenpartij laat zich niet zomaar voorbij spelen en is ook goed bezig. Vlak voor het eind krijgt Brit Boerhof nog een mooie kans helaas voor ons hield de keeper hem tegen. De wedstrijd wordt afgesloten met 0-0 op het bord. Goed gewerkt allemaal en een verdient punt.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams