DESZ E5 wint nipt van VENO E3

Auteur: Carolien Mooiweer.

Zondag 15 februari | De meiden mochten dit keer weer buiten op het veld tegen Veno. Een verslag.

1e helft: In het begin van de wedstrijd gaat het goed, en DESZ is vaak aan de bal. Als de tegenstander in de aanval gaat, weet Annelien de bal bij het doel weg te halen. Even later gaat Britt S. in de aanval, maar helaas mist ze hem net. De tegenstander komt langs de verdediging en Angelina kan hem niet meer tegenhouden. Het is 0-1. Daarom gaat Britt B. op de bal af. Ze geeft een hard schot, waardoor Veno de bal niet tegen kan houden. Zo is het 1-1. De scheidsrechter geeft aan dat het rust is. Er wordt druk overlegd bij beide ploegen. Om er in de tweede helft weer tegenaan te gaan.

2e helft: DESZ heeft veel kansen in de tweede helft. Beide teams zijn aan de bal, hebben kansen, maar het lukt hen niet om te scoren. Na veel over passen krijgt Britt S. de bal en kan nu scoren. Een trap in het doel maakt het 2-1. Veno vindt dit niet leuk, dus die zetten alles in om weer gelijk te komen. Maar dat lukt hun niet. Ook voor de meiden van E5 lukt het niet om nog een keer te scoren. Ook het mooie schot van Daniek gaat er niet in, maar ernaast. Na lang proberen komt er nog één mogelijkheid om te scoren. Een mooie voorzet van Lisanne. Maar Sanne is niet op tijd om de bal in het goal te schieten. Het blijft 2-1.