DESZ E5 wint nip tegen Olde Veste E7

Auteur: Agnes Benne.

Woensdag 21 oktober | Afgelopen weekend mocht DESZ E5 het opnemen tegen Olde Veste'54 E7. Een verslag.

De wedstrijd is begonnen er wordt flink afgetast en na 4 minuten is er voor ons al de 2e corner. Dit keer wordt hij genomen door Wessel en die schiet de bal bij de tegenstander op de voet...doelpunt. 1-0. Er wordt mooi samen gespeeld maar dan volgt een blessure bij de tegenpartij. Even wordt er dan met een 7 tal gespeeld. Helaas werkte dit bij ons niet zo goed en viel helaas het tegen doelpunt 1-1. Na een corner voor ons volgt weer een tegen aanval het wordt 1-2.

Ook als er weer met de normale bezetting gespeeld kan worden, blijft de tegen aanval gevaarlijk 1-3. Toch weet E5 zich te herpakken en wordt er weer volop samen gespeeld, Anouk speelt naar Gijs het resultaat 2-3. Dit houden ze aardig vol en dan is het 3-3 door Gijs. Het gaat lekker 4-3. Weer Gijs. Helaas is er weer een tegen aanval 4-4. Dit is de ruststand.

Na rust weet E5 het doel weer goed te vinden Lisa scoort de 5-4. Maar dan is er toch weer die tegen aanval 5-5. Het spel gaat gelijk op. Tegen het einde weet E5 het hoofd koel te houden en maakt Giel de 6-5. Het blijft spannend, Giel krijgt de ruimte en gaat met de bal naar voren hij ziet Ryan en die maakt de 7-5. Er volgen nog mooie aanvallen, maar ook een vrije trap tegen en die wordt goed weg gewerkt.

Dan klinkt het fluitsignaal en is de wedstrijd afgelopen, en kunnen de penalty's genomen worden. De spelers en Leiders gaan met een tevreden gevoel naar de kleedkamer. Deze 3 punten zijn weer voor ons.