DESZ E4 gelijk op in spannende wedstrijd.

Auteur: Fam. C. Nieuwboer.

Dinsdag 28 april | Op deze druilerige ochtend ontstond een spannende strijd en mooie wedstrijd met kansen over en weer.

SJO/OFW E2 begon deze ochtend met goede moed en ook onze jongens hadden er zin in na twee weken geen wedstrijden te hebben gespeeld. Het eerste schot kwam van de tegenstander en meteen moest Lukas al in actie komen, maar kon het schot onderscheppen. Daarna het antwoord op de andere helft van het veld en kwam Jorn net te kort op een mooie voorzet van Damian. De ploegen zijn aan elkaar gewaagt en dat wordt meteen al duidelijk.

Het eerst doelpunt valt aan de zijde van SJO/OFW het wordt 1-0. Maar niet getreurd het antwoordt volgt al snel met een doelpunt van DESZ, Jorn maakt 1-1. Met nog geen twee minuten later de 2-1 door een mooi schot van Ali. Het gaat over en weer, een corner voor SJO/OFW en het staat 2-2. Weer een schot net voorlangs en dan komt onze gast speler William in het veld, maar ook hij kan niet voorkomen dat het 2-3 wordt. Joel voorkomt met een mooie redding het volgende doelpunt van de tegenstander. Net voor rust maakt Ali de 3-3.

Na de rust gaat het er meteen weer volop ertegenaan Ruben geeft nog een mooi voorzet maar de bal gaat er niet in. Ook SJO/OFW breekt weer door onze verdediging heen hoewel Tim, Joel, Victor en Ali veel werk verzetten op het middenveld en in de achterhoede. Jorn maakt nog een doelpunt 4-3 en daarna weer een schot van Ali 5-3, het lijkt dat het voor DESZ de goede kant opgaat, maar de tegenstander rust niet. Na een goede redding van Lukas wordt het toch even daarna toch 5-4. Nu DESZ weer met een goede aanval van Ruben maar die gaat net naast. Het wordt spannend kunnen ze de voorsprong behouden. Het wordt met nog 5 minuten te gaan 5-5 door een mooie schot van de tegenstander. DESZ zet nog even aan en nog geen minuut later maakt Jorn er 6-5 van.

Deze stand is tevens de eindstand na een gelijkwaardige en mooie partij om te zien.