Nieuws

DESZ E3- Ruinerwold E1 in balans

Bekijk alle foto's!
Auteur: Wilma Stoter. Foto's: 8

Dinsdag 28 april | We zien het direct al , het zijn grote jongens van de tegenstander van E3... Dit wordt lastig!

In de 1ste 5 min is er al een goede kans voor ruinerwold maar "onze" keeper Lex heeft hem. DESZ zet gelijk druk en William heeft een goed schot op doel helaas tikt de keeper hem over de lat. Het is een redelijk evenwichtige wedstrijd en er komen nog 2 kansen voor de tegenpartij, Lex doet het goed! Rick loopt via de linkerkant met de bal richting het doel van ruinerwold ,haalt goed uit maar de keeper van ruinerwold staat goed op z'n plek!

Tot nu toe is het geen makkelijke pot te noemen. De jongens vechten goed door, en een hard schot van Damian gaat bijna in het doel maar de keeper van ruinerwold is erg goed. De bal veranderd gelijk weer van helft en Lex heeft het druk.
Goed spel van ruinerwold, uitmuntend zelfs zo af en toe maar Lex laat zien dat hij zeer goede keeperskwaliteiten heeft en heeft veel uitstekende reddingen. DESZ neemt de bal toch steeds weer over van een zeer goed spelend Ruinerwold en via een voorzet van Thomas komt de bal vlakbij de voet van Damian maar doordat de bal net iets te hard gaat maait deze net naast de bal, jammer!! Meerdere keren wil de bal er weer niet in,( waar hebben we dit vaker gezien ?) maar het is mooi om te zien dat de vechtlust blijft.

Rust!!

Na de peptalk van Danny en Robbert gaan de jongens vol goede moed het veld weer op maar binnen 1 minuut knalt de tegenpartij een bal voorbij Lex ... 0-1. Gelijk trapt Lex de bal bijna het gehele veld over en komt er goede kans voor Tijmen maar hij maakt hem helaas niet af. Daarna probeert Robin het maar die bal eindigt op het hoofd van een speler van de tegenpartij. Ruinerwold speelt opeens wel heel energiek en wederom scheelt het maar een haartje of de bal zou er weer in. Dan volgt er wel een zeer goede aktie en voorzet van Robin op Damian , die haalt uit maar de keeper staat op de voor hem juiste plek , en weer gaat de bal er niet in. Toch weer die dejavu :-(

Ruinerwold is veel , heel veel aan de bal en zet heel veel druk en DESZ moet blijven vechten en dat doen ze dan ook!
Ze proberen het steeds weer opnieuw maar het is weer zo'n dag dat het niet zo wezen mag. Heerlijk om te zien dat ze allemaal blijven vechten om de bal en zo kansen creƫren voor Thomas en Damian om te scoren , maar hen lukt het niet , William maakt het dan wel af. Via een lang afstandsschot poeiert hij de bal richting het doel en de keeper denkt dat ie naast is en kijkt de bal zo het net in.

Sneu , heel sneu voor de keeper van Ruinerwold, want wat deed hij het goed, maar zeer mooi voor de jongens van DESZ E3 ... 1-1 Na daarna nog wat heen en weer getikt te hebben fluit de scheidsrechter na een zeer enerverende en gelijkmatige wedstrijd af.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams