Nieuws

DESZ E3-MSC E3: De wintervoetbalbenen van stal

Auteur: Fam. Zoutman.

Maandag 9 maart | Zaterdagmorgen 7 maart ging het eindelijk weer beginnen. Na een lange winterstop, mochten de mannen voor het eerst weer aantreden voor de komende competitie wedstrijden.

Met frisse moed gingen ze dan ook het veld op om de warming up uit te voeren. Zoals we konden zien, ging het helemaal goed komen en met de professionele fotograaf erbij leek het net de eredivisie.

Afijn, we begonnen met in de eerste helft William op goal. Het spel ging in het begin wat over en weer met een hele mooie kans van Thomas die helaas naast ging. Jammer, maar even laten kwam er opnieuw een mooie voorzet van Damian op Thomas maar kwam de bal niet goed op de schoen van Thomas.

Dit Meppel elftal was goed en dat hadden onze mannen ook in de gaten. Het spel werd door Meppel behoorlijk bepaalt maar daar kwam een uitbraak van Chris en kregen wij weer hoop. Ook kwam hier jammer genoeg niets uit. Het zat onze mannen behoorlijk tegen, de ene na de andere bal werd niet goed op de schoen genomen. Toch nog last van de winterbenen?

Zo kwam het ineens tot 0-1 en kort daarna 0-2. Dit was niet best . Gelukkig voor de rust kwam ons doelpunt. Zou de beer los zijn?

Na een peptalk van de trainers en een keeperswissel, gingen we weer verder maar volgde al heel snel de 1-3. Toch hadden wij wel kansen alleen hadden we de pech dat ze niet beloond werden. De tegenpartij had dat geluk helaas wel en kwamen dus met 1-4 voor de dag. Even later hadden we toch nog een mooie kans die goed benut werd door Rick en werd het 2-4.

Met deze uitslag zijn we dan ook geƫindigd en hopen we volgende week punten te halen en met frisse moed onze tegenstander te ontmoeten.

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams