DESZ E3 en Olde Veste E5 in balans

Auteur: Hendrie Schoonewelle.

Vrijdag 3 april | Na een opklarende morgen was het mooi voetbalweer! Vandaag mocht DESZ E3 aantreden tegen de jongens uit Steenwijk; Olde Veste E5.

De eerste kans volgde al na 2 minuten, na een tijdje aftasten van beide teams schoot Rick op het doel ; de keeper hield de bal tegen waarop vervolgens de bal in de voeten kwam van Tijmen en schoot het eerste doelpunt! 1-0 is een feit. Olde veste had nog een aantal kansen maar onze keeper Damian pakte deze ballen goed, uiteindelijk kreeg olde veste het toch voor elkaar en maakte 1-1. Robin schoot een mooie bal op Tijmen zodat hij net voor de rust 2-1 kon maken.

Na de rust waren de verdedigers nog niet helemaal alert dus Olde Veste maakte 2-2. Na het samenspel weer te hebben opgepakt kwam Tijmen weer voor het doel en scoorde zijn 3e doelpunt. Vervolgens kreeg onze tegenstander een corner die heel mooi in de kruising werd gekopt, 3-3. We hadden nog 6 minuten te voetballen en voor beide teams vlogen de kansen om de oren maar het bleef toch gelijkspel.