DESZ E3 wint ruim van FC Meppel E2

Auteur: Een supporter.

Maandag 6 april | Zaterdag 4 april om negen uur verzamelen we bij de kantine van DESZ om tien minuten later te vertrekken naar Meppel voor onze wedstrijd tegen de FC. Klokslag 10.00 uur de aftrap. Onze jongens mogen beginnen. Het spel lijkt in het voordeel van DESZ. Meer balbezit en kansen dan de tegenstander. De kansen volgen zich in rap tempo op eerst een schot van chris net over. daarna tijmen met een schot op de coal keeper red. Rebound van tijmen en weer ligt de keeper in de weg. De bal mag er nog niet in. Er volg een snelle uitbraak van Meppel. De spits schiet net naast het doel van Robin.

De volgende aanval over de rechterkant van DESZ. Via Damian beland de bal voor de voeten van Victor. De keeper redt en brengt per ongeluk Thomas in stelling maar hij schiet over. De volgende aanval komt over de linker kant via Rick en hij zet de bal voor en eindelijk kan Victor de bal intikken. 0-1 gelijk hierna is het rust.

Half 11 beginnen we aan de tweede helft. De eerste kans is voor Meppel maar gelukkig red Rick die nu ons doel verdedigt. Na twee corners van Robin kan hij hetzelf afmaken en brengt de stand op 0-2. De druk van ons houd aan maar er worden veel kansen gemist. Na een rommelige fase is het tijmen die de 0-3 intikt. Helaas mag FC Meppel ook nog een doelpunt maken. 1-3. De bal wordt veroverd op het midden veld door Damian hij speelt naar thomas. Die gaat de actie aan en geeft de bal perfect voor op thijmen. Deze tikt de bal in 1-4. Een minuutje later mag Damian schieten en maakt de 1-5.

Al met al een matige wedstrijd gezien, met genoeg doelpunten maat ook heel veel gemiste kansen. Nu ons opmaken voor de wedstrijd van donderdag a.s tegen en in genemuiden.