DESZ E2 wint na een sterke tweede helft

Auteur: Elsbeth Meurer.

Maandag 14 september | Zaterdagochtend 12 september. We moesten ons verzamelen vanmorgen om 10.00 uur om vervolgens te kunnen vertrekken naar de Blesse. Om 11.00 uur moeten we namelijk spelen. Daar aangekomen zijn de jongens meteen doorgelopen naar de kleedkamer, hebben zich omgekleed en zijn begonnen aan de warming-up. Toen de tijd daar was zijn we naar het juiste veld gelopen en kon de wedstrijd beginnen.

Beide teams waren er helemaal klaar voor en stonden op positie.. na de aftrap begonnen ze lekker, toch waren het de tegenstanders die voor het eerste doelpunt zorgde. 1-0 voor de Blesse. In de eerste helft leken de tegenstanders sterker te zijn dan DESZ. Toch wist Jorn het doel te vinden en bracht de stand op 1-1. Dat bleef de stand ook tot de rust. In de rust hebben de jongens een goed gesprek gehad met de trainer/leider Jarno, en begonnen sommigen in de tweede helft op een andere positie.

Dit bleek goed te werken want, in de tweede helft leken de jongens van DESZ niet alleen sterker maar dat waren ze ook. De eerste kans was er voor DESZ, helaas, niet gescoord. Toch kwam al gauw een volgende nieuwe kans, deze kans werd goed benut en was het Tijmen die de stand op 1-2 zette. De tegenstanders hadden hun kans ook wel maar Lukas hield de bal mooi tegen. Thomas was ook goed in actie na een gemiste kans wist hij de score toch op 1-3 te zetten.

De jongens hebben allemaal goed hun best gedaan en de kansen waren er ook. De laatste kans werd gegrepen door Ruben die de stand zette op 1-4. De tegenstanders wisten ook nog een kans te pakken en zorgde dat de eindstand kwam te staan op 2-4. Jongens van DESZ E2, jullie hebben goed gespeeld vandaag!!