Nieuws

DESZ E2 sleept 3 punten uit het vuur in Oldemarkt

Bekijk alle foto's!
Auteur: Daniëlle Meijerink. Foto's: 13

Donderdag 7 mei | In het zonovergoten Oldemarkt staan de spelers klaar voor deze belangrijke wedstrijd. Winst zou kans op het kampioenschap vergroten, dus het beloofd een spannende wedstrijd te worden.

DESZ gaat goed van start. Oldemarkt weet echter na een ingooi die in hun voeten beland richting DESZ doel te gaan. Later volgt de eerste corner voor DESZ. De meegereisde supporters staan lekker in het zonnetje te kijken. DESZ vangt de bal af, maar Oldemarkt neemt het over en er volgt een afstandsschot van Oldemarkt die goed gepakt wordt door Simon. Het gaat gelijk op. Weer een goede kans voor Oldemarkt. Daarna krijgt DESZ weer een goede kans die er net niet in gaat. Weer neemt Oldemarkt het over en krijgt een goede kans en daarna een lange afstandsschot.

DESZ mag een corner nemen, de eerst van een hele reeks. Er volgt wat gerommel voor het doel van Oldemarkt, Tim geeft Jelmer een assist en Jelmer schiet hem er in. Raak 0-1! DESZ blijft leuk opbouwen maar het komt niet tot een scoren. Vervolgens neemt Ruben 5! mooie corners, maar geen van de ballen valt in het net. Oldemarkt neemt het heft weer in handen met een vrije trap waarna een hele goede redding van Simon volgt. Ook Oldemarkt krijgt een corner en wordt weer gevaarlijk voor doel. Jelmer kopt de corner weg. En dan ineens is het een goal en wordt het 1-1. Simon is geblesseerd en blijkt een stomp in zijn buik gekregen te hebben in een voor de rest heel vriendelijk partijtje voetbal. De jongens en meid laten het hoofd niet hangen maar blijven erin geloven.

DESZ gaat weer richting doel, Ruben geeft een mooie bal op Tiemen richting doel, jammer. Daarna schiet Lars van afstand met een lobje. Goal!!!! Wereldgoal, jaaaah!! 1-2. Nog even en we gaan voor rust richting de kleedkamer. Na rust gaat Oldemarkt gelijk in de aanval, maar deze wordt slecht afgemaakt. Lars is heel goed meegelopen en Demi verdedigd klasse. Weer een corner en wat gerommel met de bal voor doel, maar weer werkt het team goed voor elkaar. Het regent nu ook weer corners en weer springt Simon over het hek om de bal te pakken. Oldemarkt heeft een onverwachte trap op het doel, maar ook nu volgt een super redding van Simon.

Er volgt weer een aanval van Oldemarkt en weer komen we goed weg door goede inzet van Tim. De spanning langs de kant is te snijden. Gecontroleerd vervolgt DESZ het spel met heel wisselende aanvallen, Jarno pakt een paar keer goed de bal af en neemt hem mee, ook Oldemarkt blijft gevaarlijk. Het lukt DESZ toch niet makkelijk om goede aanval op te zetten.

Uiteindelijk behalen de jongens en meid de eindstreep met een 1-2 overwinning. We komen goed weg, hebben tot het laatste toe voor elkaar gelopen met nu toch het kampioenschap in zicht? Op naar de volgende wedstrijd!



Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams