Nieuws

DESZ E2 neemt 3 punten mee uit Meppel

Auteur: Patrick Jansen.

Dinsdag 19 april | zaterdag morgen 16 april om 10.00 uur mogen we eindelijk weer voetballen. Dit keer in Meppel tegen Alcides E2. we beginnen goed aan de wedstrijd en dit resulteerde na 5 min. al voor een hele dikke kans voof Stephan die de bal met z'n rechter ( verkeerde) been vlak voor de goal langs schiet.

De volgende aan aanval komt over de linkerkant van het veld voor de voeten van Damian. Hij schiet diagonaal in Rn de bal beland op de paal en rolt over de doellijn richting de andere paal. helaas is de bal er niet over geweest. Opnieuw een kans voor DESZ. Thijmen die de bal voor z'n voeten krijgt en keurig links langs de keeper schiet. 0-1.

De druk van DESZ houd aan en levert verschillende kansen op maar de keeper van Alcides houd de ballen goed tegen.
Na 10 min word de bal door de verdediging van Alcides hard terug gespeeld naar de keeper en hij krijgt hem niet goed onder controle. Thijmen reageerd snel en kan om de keeper heen en de twee nul in schieten.

na een iets minder tijd van de kant van DESZ en een aantal kansen voor alcides is het blijkbaar weer tijd voor ons om te gaan voetballen. via mooi voetbal komt de bal weer bij Thijmen terecht en jij neemt hem mee naar de achterlijn en zet voor. Via de rug van een verdediger is het een eigen doelpunt en 0-3. En het is rust!

De tweede helft begint. Wederom laten we goed voetbal zien en Alcides heeft eigenlijk niets te vertellen ophet veld. Thomas verovert de bal op het middenveld en met een perfecte pass op Thijmen kan deze de bal keurig breed leggen op Jorn en hij tikt de 0-4 binnen. We hebben de harde wind in de rug en dat voetbalt wel lekker. Thomas schiet op de goal
en de keeper kan hem net over de achterlijn tikken. uit de opvolgende corner tikt Damian de bal met een simpele voet beweging in het doel. 0-5. Alcides laat het niet op zich zitten en neemt vanaf de aftrap de bal mee richting onze keeper Lucas en scoren de eretreffer voor hun 1-5.

Onder luide aanmoediging van de mee gereisde supporters krijgen we een vrije trap recht voor de goal en deze word keurig in het hoekje geschoten door Damian. 1-6. De druk van DESZ houd aan en we mogen weer een corner nemen. Jorn ziet dat wiliam vrij staat en hij schiet op goal 1-7. Ook Ruben mag een doelpunt maken en zo komt de stand op 1-8.
De laatste minuten doen we lekker rustig aan en zo nemen we de drie dik verdiende punten mee naar Zwartsluis.
Groeten uit een winderig Meppel


Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams