DESZ E2 heeft geen kind aan Alcides E3

Auteur: Een supporter. Foto's: 58

Maandag 7 maart | Op een bevroren Hoofdveld op sportpark de Cingellanden. Temperatuur -5 naast de derby van Zwartewaterland komen onze jongens in de 4e minuut via een mooie aanval door Thomas aan de rechterkant voor op een afrondende Jorn.

Na een prachtige move van Thomas geeft Alcides een corner weg. Jorn geeft voor en Damian kopt de bal laag in de verre hoek in. 2-0. Wedstrijd gaat over en weer, beste kansen voor DESZ, maar we gaan met deze stand de rust in.

In de 5e minuut gooit Thomas de wedstrijd op slot. In twee pogingen bolt het net 3-0. 4-0 hoekschop verlengd door Tijmen en door Alcides zelf beheerst afgerond. In de aanval na de aftrap probeert Alcides het verschil kleiner te maken, maar ook deze aanvallen werden beheerst afgeslagen. Dan toch na een afgeslagen aanval van DESZ een goede tegenaanval. 4-1 en als kers op taart maakt William de 5-1.