DESZ E2 boekt ruime zege

Auteur: Patrick Jansen. Foto's: 21

Zondag 20 maart | Vandaag beginnen we met een foto momentje.een mooie foto voor de pers en onze sponser "Zwartsluis Actueel". Om 09.00 uur willen onze boy's beginnen met voetballen maar er is geen scheidsrechter. Na een kort overleg heeft Jaap Muis van de scheidsrechter commissie zelf de fluit ter hand genomen.

We kunnen beginnen. Lucas in de goal. Thomas en William achter in. Stephan, Damian en Victor op het midden veld. Thijmen en Jørn voor in. De tegenstander mag aftrappen en na een bal verovering van DESZ is het eigenlijk gelijk een richtings verkeer op de goal van Steenwijkerwold. Na 5 min. is het thijmen die de 1-0 in mag tikken na een kluts bal voor de goal. na 8 min is het wederom Thijmen die mag scoren 2-0.

De 3-0 mag Stephan scoren. Het gaat hard zo en Thomas mag de 4-0 intikken. Ook Jørn maak zijn doelpunt na voor werk van een super spelende Ruben. 5-0. Ondertussen is er door trainer/coach Jarno gewisseld en iedereen draagt z'n steentje bij in deze wedstrijd. na een mooie aanval die begint bij William achter in. via jorn een mooie voorzet van hem komt de bal bij Thijmen die schiet maar de keeper keert de bal en in tweede instantie krijgt Thomas de schietkans en maakt de 6-0. dit is de rust stand.

Na de rust gaan we weer verder met waar we zijn gebleven. vanaf de aftrap vliegen de mooie ballen over het veld. Flintsende aanvallen. Het gaat zo snel dat de verslaggever het bijna niet meer bij houden.

7-0 Thomas
8-0 Ruben
9-0 Thomas
10-0 thijmen
11-0 Damian
12-0 Ruben

We zien een mooie wedstrijd van onze boy's. Veel inzet, stijd en plezier. Als we zo door gaan de komende wedstrijden zien we hier zeker een kampioene kandidaat voetballen als team. volgende week zijn we vrij!!