DESZ E2 blijft koploper na zege op Olde Veste'54 E6

Auteur: Een supporter.

Maandag 4 april | 9:56 uur, de supporters zijn er klaar voor. Laatste instructies van Jarno en het 8tal van DESZ trapt af. Victor heeft wegens blessure deze week gedwongen rust. Stephan begint als wissel, is ook niet fit. Wedstrijd gaat in eerste minuten gelijk op, DESZ is wel de betere ploeg.

Na 10 minuten, 4 goede kansen van DESZ verder is de stand nog steeds 0-0. Damian schiet daarna op de paal, de druk wordt groter, maar Olde Veste houdt stand.

William schiet van grote afstand, eindelijk de ban gebroken via een kluts schiet Olde Vestr speler Omer in eigen doel.
Inmiddels is de eindstand bij directe concurrent VV Steenwijk bekend. Onze scout meldt dat het daar 4-1 was. Uit een tegenaanval scoort Olde Veste de 1-1.

Na de rust is het even schrikken. Het wordt 2-1, gelukkig maakt Ruben dezelfde minuut de 2-2. Prachtige goal met de hak van Damian 2-3, dan kabbelt de wedstrijd door. Eindelijk de 2-4 door Stephan. Wedstrijd wordt door William écht op slot gegooid 2-5.

Eindstand, 3 punten in de tas, wedstrijd om niet te lang te blijven stilstaan.