Nieuws

DESZ dringend op zoek naar scheidsrechters

Auteur: Jaap Muis.

Zondag 26 november | SV DESZ heeft nog steeds behoefte aan verenigingsscheidsrechters die het leuk vinden een wedstrijd in goede banen te begeleiden. Juist op een heel veld ondervinden wij als vereniging steeds vaker hoe moeilijk het is om een wedstrijd te kunnen spelen en een wedstrijd hierop te plannen, Het komt dan ook voor dat een scheidsrechter zelfs twee wedstrijden fluiten omdat anders de wedstrijd wordt afgelast. Dat kan toch niet de bedoeling zijn!

Daarom zijn wij op zoek naar verenigingsscheidsrechters die via een korte opleiding in staat zijn om wedstrijden van JO13, JO15, JO17, JO19 en senioren te fluiten. Ook wanneer je geïnteresseerd bent in het fluiten van wedstrijden in de jongste categorieën mag je je ook aanmelden. Hoe meer hoe beter!

Komend jaar januari (2018) willen we graag een opleiding; Verenigingsscheidsrechter starten bij SV DESZ. De opleiding verenigingsscheidsrechter richt zich op verenigingsscheidsrechters die op een groot veld fluiten. De opleiding geeft handvatten en tips om de wedstrijden zo goed mogelijk te leiden.

Heb je interesse en wil je DESZ helpen als vereniging scheidsrechter, meld je dan aan bij: Jaap Muis (Scheidsrechters coördinator SV DESZ)

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams