DESZ D4G verliest oefenwedstrijd van Alcides MD1

Auteur: Geanne Timmerman.

Woensdag 25 februari | Op zaterdag 21 februari speelde DESZ D4G een oefenwedstrijd in Meppel. Er zijn veel spelers op vakantie en daarom mogen Marit en Rizjieny meedoen. Een verslag van de wedstrijd:

Het begin van de wedstrijd speelt zich vooral af op het middenveld. DESZ heeft af en toe een kleine kans en ook Alcides komt er af en toe door. Na ongeveer een kwartier spelen zakt DESZ in en weet Alcides te scoren 1-0. DESZ weet zich niet te herpakken en Alcides krijgt nog een grote kans. Deze gaat mis maar niet veel later staat het als nog 2-0 na een bekeken schot van de spits van Alcides. Na een paar minuten spelen krijgt DESZ een vrije trap op zo'n 20 meter van de goal van Alcides. Deze bal vliegt hoog over de goal. Rust.

In de rust geven Lambert en Gerard een peptalk. Ook wordt de opstelling veranderd. Na de rust heeft Alcides vooral de bal en DESZ komt er eigenlijk niet aan te pas. Alcides krijgt een paar kansen, maar deze worden weggewerkt door de verdediging. Toch blijft de 3-0 niet uit. Na een steekpass binnendoor kan de spits van Alcides binnentikken. 3-0. Dat is tevens ook de eindstand.

De volgende wedstrijden gaat het hopelijk beter dan vandaag. Deze wedstrijd snel vergeten.