DESZ D4 niet opgewassen tegen MSC D3

Auteur: Rienke Mooiweer. Foto's: 24

Maandag 13 april | Vandaag staat de oefenwedstrijd MSC D3 - DESZ D4 op het programma. De vorige keer hebben we deze in Meppel verloren met 5-2. Misschien dat het deze keer wel lukt….

Na een goede warming-up beginnen we. Msc neemt de aftrap en komt al snel bij de desz goal, gelukkig weten ze niet te scoren. Nu is DESZ aan de beurt, we spelen een tijdje op hun helft en krijgen dan een corner. Iris neemt hem, hij gaat net iets te hard en msc schiet de bal hoog naar de middenlijn. Laura krijgt hem tegen haar hoofd maar ze gaat gewoon weer door. Even later weet msc toch te scoren in de 5e minuut. Dan volgt er nog een tegenaanval. Geanne krijgt een trap in haar rug, gelukkig kan ze na een korte pauze gewoon weer verder. Msc neemt een vrije trap, de bal gaat net over de keeper heen en beland in het net. 0-2. Nogmaals word er gescoord. Rosa krijgt een trap achter haar oor en Luciana komt erin. Nog geen minuut later is het rust.

Met 0-3 gaan we het veld weer op. Ze zijn heel erg goed dus na een tijdje staat het 0-5. Dan komt Iris met een mooie aanval, deze gaat helaas op de paal! Maria probeert het nog deze gaat naast, en Luciënne schiet hem even later van afstand over. De tegenpartij maakt hands dus we krijgen een penalty. Luciënne neemt hem, misschien nog één doelpuntje voor desz. Maar nee hoor, hij gaat op de lat. We hebben weinig geluk deze ochtend met het scoren. MSC wint uiteindelijk de wedstrijd met 0-7.