DESZ D3G niet opgewassen tegen MSC D4

Auteur: Gerson Klaver.

Woensdag 28 oktober | ​Vandaag was MSC uit Meppel de volgende tegenstander in deze toch moeilijke competitie voor DESZ D3G, hopen dat het vandaag wat in beter gaat maar het is wel de koploper waar we tegen moeten spelen.

De bal rolt en al snel is het 0-1 in de 5 min en keken we al snel tegen een achterstand aan, even later in de 18 min was het wederom raak voor MSC en stond de 0-2 al op het bord. DESZ kreeg wel een paar kleine kansjes maar die werden helaas niet goed afgemaakt, in de tegen aanval scoorde MSC weer 0-3 is geworden na 25 min spelen, hierna ging het hard want vlak voor rust werd het ook nog 0-4 even later floot de scheids ook voor de rust dus even de tijd om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten.

Vol goede moed begon DESZ aan de tweede helft maar een doelpunt bleef echter uit. Simon had het druk in de tweede helft maar kon helaas niet voorkomen dat de 0-5 later achter hem lag. Toen ging het snel met de doelpunten de score werd snel uitgebreid en de eindstand was dan ook 0-10 geworden, helaas maar vol goede moet naar de volgende wedstrijd tegen SVN`69 D2 uit Nijeveen.