Nieuws

DESZ D3G boekt nette zege

Bekijk alle foto's!
Auteur: Familie Stoter. Foto's: 10

Donderdag 14 mei | ​Inval-verslaggever komt te laat ivm werk en het staat dan al 1-0 voor de tegenstander en op datzelfde moment dat ondergetekende aan komt lopen krijgt onze keeper Jasper een penalty tegen want na wat gegoochel met de bal haalt hij iemand van de tegenpartij keihard onderuit. Maar als een echte penalty -killer houdt Jasper de bal uit het doel. Na wat heen en weer gerommel maakt Martin de gelijkmaker 1-1!

Rust!

Even wat drinken op het veld en daarna vol het gas erop , Martin probeert te scoren maar mist , maar invalspeler Niels scoort via een mooi " lopje" over de keeper heen.... 1-2. DESZ vecht door en via een mooie voorzet van Jurjen schiet Aron op goal maar helaas .. Hij mist!

De pollen van het knollenveld waar de schapen nog vanaf gehaald moesten worden volgens leider Arie spelen Jasper parten en daar valt het 2de doelpunt voor de tegenpartij 2-2. Na wat mooie dreigingen en probeersels van Martin, wat rommeligheden voor het doel van de tegenstander scoort Aron een supermooie goal ... 2-3.

Evenveel pollen als ballen vliegen door de lucht en de wedstrijd kan alle kanten nog op want een treffer hangt nog wel in de lucht, maar voor wie?.....het lijkt zo af en toe net op pingpong! Aan het einde van de wedstrijd maakte Ruben een fikse overtreding en moet het veld verlaten maar kort daarna scoort Niels het 4de doelpunt... 2-4. Vlak daarna fluit de scheidsrechter af...

Mooi gespeelde wedstrijd met her en der wat probleempjes maar gelukkig wist DESZ op uitstekende wijze de wedstrijd naar zich toe te trekken en mogen ze deze 3 punten mee naar huis nemen!

Goed gedaan jongens!!!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams