DESZ D3 verliest thuis van Steenwijkerwold D2

Auteur: Mark Snoeijenbos.

Donderdag 7 mei | Het was een drukke week voor het team. Koningsdag, kermis en een paar dagen kamp op Ameland voor een deel van het team gaan ze vol goede moed en uitgerust de wedstrijd in.

In het begin van de wedstrijd gaat het gelijk op, totdat Steenwijkerwold na 5 minuten op voorsprong komt. Het tweede doelpunt van Steenwijkerwold volgt al snel; binnen 2 minuten na het eerste doelpunt. D3 komt terug en Tiemen scoort in de 15e minuut de 1-2 en DESZ is weer terug in de wedstrijd. Er werden nog eenpaar goede aanvallen gemaakt, maar die kwamen helaas niet tot een goal. In de 22e minuut scoort Steenwijkerwold de 1-3. Daarna is de rust en staat er 1-3 op het scorebord.

Vol goede moed begint D3 aan de 2e helft. Uit een corner schoot Aron op de paal. Mark past naar Mikel en Mikel scoort het 2e doelpunt. Nog 20 minuten om er 3-3 van te maken. Er kwam een mooie aanval van Jasper alleen zonder resultaat. Jasper schoot op goal alleen kwam de bal boven de lat. Alle ballen die op het doel van de tegenstander worden geschoten, worden door hun keeper gered. Nog 1 minuut te gaan en Steenwijkerwold krijgt een vrije bal. De keeper van Steenwijkerwold neemt de vrije trap en schiet, gelukkig voor D3 op de lat.

Eindstand 2-3.