DESZ D3 verliest nipt van Olde Veste'54 D4

Auteur: Wilma Stoter. Foto's: 12

Dinsdag 28 april | Wat een verschil in het weer met de afgelopen dgn. Na zonneschijn komt regen zo blijkt want wat is het vies,kil en nat weer. En dan ook nog spelen moeten op het achterste veld.....er zijn fijnere omstandigheden maar vooruit , het is niet anders en de spelers gaan vol goede moed de warming-up in.

Om half 11 gaat de wedstrijd van start. In de eerste 5 minuten moet keeper Jasper al vol aan de bak en krijgt het eerste doelpunt al om de oren; 0-1. De jongens lijken niet helemaal wakker want de druk wordt gezet van Olde Veste kant. Na een mooie aktie van invalspeler Raoel Krabbe maakt wederom een invalspeler Marnix de vries de 1-1. Door de bal dan naar achteren te spelen komt Jasper in de problemen, hij glijdt uit en Olde Veste scoort! 2-1 en met die stand gaan ze de rust in.

Na de peptalk van Arie gaan de jongens met goede moed het veld weer op. Maar het is en blijft een beetje kluitjesvoetbal maar gelukkig wel van beide kanten. Kansen van beide zijden maar Olde Veste geeft de meeste druk. Jasper loopt te ver uit z'n doel en wordt voorbij gespeeld maar gelukkig weet Simon zich tussen de bal en het doel te werken en schopt de bal naar de zijlijn. DESZ kruipt daar door het oog van de naald.

DESZ weet weer druk te zetten maar ook een mooi genomen corner wordt niet benut. De eerstvolgende corner treft wel het hoofd van Raoel en deze kopt hem erin....2-2. Na deze gelijkmaker komt er een prachtige aktie van Olde Veste en deze resulteerde in de 2-3. Dit blijft ook de eindstand want vlak daarna klinkt het fluitsignaal !!