DESZ D3 pakt de winst in Meppel

Auteur: Simon Geertman. Foto's: 3

Dinsdag 7 april | Het is 10.30u en de scheids fluit voor het begin van de wedstrijd. DESZ begint sterk. Na 10 minuten valt het eerste doelpunt, maar de scheids heeft gefloten voor duwen. DESZ blijft in de aanval en al snel wordt er gescoord, 0-1! Dan krijgt DESZ een corner en wordt er hands gemaakt. Penalty! Helaas… naast.

Maar gelukkig blijven de kansen komen. Het is al snel duidelijk dat de scheids z'n eigen plan trekt. Dus niet discussiƫren maar scoren! Dat doen we, maar de goal wordt niet meegeteld, het is buitenspel. Dan krijgen we een corner en wordt er gescoord door een kopbal, 0-2! Heel snel daarna is het 0-3 en rust!

Ook in de tweede helft zijn de kansen voor DESZ. In de 8e minuut van de tweede helft wordt de 0-4 gemaakt met een afstandsschot. De verdediging heeft het niet erg druk vandaag maar als het nodig is, staan ze er wel. De bal blijft vooral op de helft van de tegenstander. De 0-5 is een eigen goal van Meppel. De laatste, de 0-6, is een penalty, deze keer is het wel raak!

We staan nu gedeeld tweede in de competitie, samen met Genemuiden. Dat wordt een spannende uitwedstrijd op 18 april.