DESZ D2 wint moeizaam van Wijster D1

Auteur: Milo Smit.

Donderdag 21 april | Heerlijk uitgeslapen begonnen we met de bespreking en de warming up. Tijd voor de wedstrijd. Er werd meer op de helft van Wijster gespeeld dan van die van DESZ, we waren duidelijk sterker.

We kregen een corner. De bal kwam voor de goal en er gebeurde van alles. Uiteindelijk kwam hij bij Remco en die schoot hem erin. 1-0. Niet lang daarna kregen we een vrije trap. Laurens nam hem een hij vloog zo over de keeper heen. Dat was de tweede. Vlot daarna werd er gefloten. Rust.

We spraken over de wedstrijd en gingen het veld weer in. Er gebeurde niet echt veel, maar toen kreeg Ali de bal en hij rende naar de goal, speelde iemand uit en hij scoorde. 3-0. En even later werd er ook nog de 4-0 gescoord. Al met al niet de allermooiste wedstrijd die we gespeeld hebben. Maar het eindresultaat mag er wezen, en zo gingen we toch tevreden naar huis.