DESZ D2 wint laatste competitiewedstrijd

Auteur: Brenda aan het Rot.

Maandag 30 mei | ​De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen spelen we tegen Wijster D1. Wat een rust hier op Sportpark De Meer. Je kunt merken dat de competitie er bijna op zit.

De wedstrijd begint al net zo rustig. Maar Tim brengt daar na korte tijd verandering in.. 0-1. DESZ blijft in de aanval. Maar zo ineens komt Wijster voor het doel van Jurjen en ja hoor 1-1. Na wat over en weer gespeel weer een aanval van Wijster maar die gaat gelukkig naast. Wijster blijft gevaarlijk en krijgt een vrije trap vlak voor het doel van Jurjen maar die redt goed. Direct daarna een aanval van DESZ en Remco scoort de 1-2.

Maar Wijster laat het er niet bij zitten en weer een schot op het doel maar Demi weet deze gelukkig weg te werken. Dan komt de bal weer bij Ali terecht, hij weet dicht bij het doel van Wijster te komen en kan de bal rustig in de netten leggen, 1-3. Ali gaat goed vandaag en niet lang na de 1-3, volgt de 1-4! Het gaat lekker, op aangeven van de trainer/leider en vlagger Wesley wordt er leuk overgespeeld Demi schiet de bal naar voren en Remco krijgt een mooie kans, helaas gaat deze bal net over.

Wesley is vandaag multifunctioneel want tijdens al zijn werkzaamheden heeft hij ook nog tijd over om gezellig een babbeltje te maken met de moeders.. Na een misverstand achterin het veld is daar toch ineens de 2-4, met deze stand gaan we de rust in.

Na de rust hebben de trainers de boel omgegooid, (bijna) iedereen heeft een andere plek in het veld..Wijster komt direct na rust 2x voor het doel van Jurjen maar gelukkig gaat dit goed, het doel blijft leeg. Nu Dave in de aanval.. maar de keeper van Wijster redt. De tweede aanval van Dave gaat wel goed en Dave scoort de 2-5!

Tijdens een blessure behandeling van de tegenstander hebben we een wissel bij DESZ, Tiemen trekt het keepersshirt van Jurjen aan en Jurjen gaat de spits in. Het wordt steeds gekker. Jurjen krijgt na het hervatten van de wedstrijd een mooie kans maar helaas de keeper redt. Vlak daarna lukt het Jurjen wel om te scoren!! 2-6. Simon neemt de 2-7 voor zijn rekening en door een foutje van de keeper tikt Tim hem erin, 2-8!

Hierna scoort Simon nog een keer 2-9. Tiemen moet ook nog als keeper in actie komen, hij redt goed, helaas vlak daarna moet hij er 1 incasseren en wordt het 3-9. Maar dan nog een aanval van DESZ, Tiemen gaat mee naar voren en probeert nog een keer als keeper te scoren maar helaas! Eindstand 3-9. Het was een leuke afsluiter van dit leuke seizoen! Trainers en vlaggers bedankt voor jullie inzet!!