Nieuws

DESZ D2 wint in blessuretijd!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Zomaar een supporter. Foto's: 12

Maandag 7 december | Zaterdag 5 december moesten we uit naar Steenwijk op deze koude morgen tegen de plaatselijke Olde Veste. Op papier een makkelijke tegenstander dachten de boys en girls van D2, maar niets is minder waar.

We trappen af en naar een paar minuten is daar de eerste kans al voor Olde Veste maar Demi lette goed op en stapt op het juiste moment in en heeft de bal. Gevaar geweken, DESZ is nog niet helemaal wakker. Volgens mij na 7min spelen komt Olde veste toch op 1-0, 3 min later is het weer raak in de 10e min wordt het 2-0 en weer zag de verdediging er niet goed uit werd op snelheid geklopt.

Er komen kansjes voor DESZ, Remco op de lat bal van Ali voor langs en weer Remco op de paal. Het lijkt erop of hij er niet in mag vandaag. In de 25e min. Komen we verdiend op 2-1 doelpunt gemaakt door Milo die goed doorgaat en hem netjes binnen werkt. Dan fluit de scheids voor rust. We gaan naar binnen voor een bakkie en de toeschouwers hadden daar ook wel zin aan.

Na een speech van Nick en Wesley en een paar wissels gaan we beginnen met de tweede helft. In de 54e min komt Ali aan de bal en loopt de verdediging voorbij alsof ze er niet staan en maakt de 2-2 ....mooie goal. Na geklungel van DESZ op het middenveld komt Olde Veste op 3-2 in de 58e min. DESZ dringt aan met nog een paar min op de klok, het lijkt wederom of de bal er niet in wil.

Maar dan komt Tiemen aan de bal hij slalomt door de verdediging zoals alleen hij dat kan en maakt op fantastische wijze 3-3 de tijd zit erop. Het is niet te geloven, in blessuretijd krijgt DESZ een corner deze neemt Rienke en komt voor de voeten van Milo en maakt zijn 2e van deze wedstrijd en winnen we verdiend met 3-4.

Wat een wedstrijd, grote Klasse D2.

Geschreven door zomaar een supporter !!!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams