DESZ D2 verliest van Sc Emmeloord D1

Auteur: Niels Vonk. Foto's: 13

Zondag 15 maart | Zaterdagochtend om 10:30. stond de wedstrijd DESZ D2 - Emmeloord D1 op het programma. Iedereen moest om 09:45 uur bij DESZ zijn, toen gingen we naar boven voor de bespreking.

Het fluitsignaal klonk en er ontstond al gelijk een aanval van DESZ maar belande jammer genoeg niet in de goal.
En na 15 minuten kwam Emmeloord op een 0-1 voorsprong met een mooie goal.
In de 19e minuut maakte Emmeloord een handsbal in de 16 meter.
Penalty voor DESZ! Niels stond klaar om de penalty te nemen en hij schoot de bal mooi in de rechterbovenhoek stand 1-1.
En gelijk in de 26 minuut door een afstandsschot werd het 1-2 voor Emmeloord.

Ruststand:1-2.

De tweede helft kon weer beginnen en gelijk in de eerste minuut van de tweede helft werd het
1-3 voor Emmeloord. In de laatste 10 minuten schoot Laurens op de paal en uiteindelijk via de rebound schoot Laurens perfect de bal in de goal stand 2-3.
En dat was tevens de einduitslag, DESZ heeft goed gevoetbald maar het zat er niet in.
Op naar volgende week tegen:Genemuiden D2.