DESZ D2 sluit het jaar goed af

Auteur: Stefan Heida.

Dinsdag 22 december | DESZ D2 speelde op 12 december een uitwedstrijd in Zuidwolde, hier een kort verslag van die wedstrijd.

De eerste helft verliep vrij rustig. De tegenstander had wel gescoord maar het was buitenspel. DESZ en Zuidwolde hadden allebei niet echt grote kansen, maar wel wat kleinere kansen. Aan het einde schoot Thiemen nog een bal in de onder hoek het was 0-1 voor DESZ. De tweede helft ging DESZ goed van start.

DESZ zette veel druk en creƫerde meer kansen dan in de eerste helft, Zuidwolde had weinig in te brengen . Er waren veel kansen en DESZ kwam steeds dichter bij de goal. En uiteindelijk door een een twee met Martijn scoorde Tim de 0-2. DESZ had veel kansen maar scoorde steeds net niet.

Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen, wij zijn uiteindelijk derde geworden. Het was een leuk seizoen. Nu lekker vakantie. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.